Wij verzorgen uw systeem- en netwerkbeheer.

Onder systeem- en netwerkbeheer vallen alle werkzaamheden die nodig zijn om het netwerk en alle aangesloten apparatuur goed te laten functioneren. Wij zullen periodiek een bezoek aan uw organisatie brengen om u on-site te ondersteunen. Het controleren en inrichten van uw netwerk beveiliging, het creƫren van vpn verbindingen voor werken op afstand, het controleren van logboeken, back-up procedures, virusscanners en tal van andere zaken helpen de stabiliteit van uw systemen te waarborgen. Dit wordt gecombineerd met beheer op afstand om u snel van dienst te kunnen zijn in geval van problemen. Ook het beheren van softwarelicenties valt onder systeembeheer.

Het is vanzelfsprekend dat de werkzaamheden zich niet beperken tot de genoemde punten, maar dat het goed functioneren van alle netwerkonderdelen voorop staat.


Systeembeheer

“Wij zorgen er voor dat uw computer als nieuw blijft werken. Verder kunnen wij u over alle hard & software adviseren en u helpen in het gebruik daarvan.”

Netwerkbeheer

“Van server's tot bekabeling. Wij zorgen voor een goed functionerend netwerk & zorgen er voor dat er geen zo genoemde bottlenecks in voor komen. Zo blijft u genieten van een snel netwerk.”

Hardware

“Wij zijn altijd up to date wat hardware betreft. Ons personeel kan u prima verder helpen als het gaat om een nieuwe videokaart, processor, geheugen etc.”

Software

“Heeft u vragen over een software pakket of een besturings systeem? Wij helpen u graag op pad & geven u advies bij het maken van een keuze.”